Ballast Logo

DIVR

Virtualna stvarnost
za vodene parkove i odmarališta
Ballast DIVR Image
Atlantis DIVR
Ocean DIVR
Space DIVR
Ocean DVR
Space 2 DIVR
Ocean DIVR
DIVR Hero Image UHD small
Copy of NFC Atlantis DIVR
Copy of NFC Ocean DIVR
NFC Space DIVR
NFC Ocean DIVR 2
NFC Space DIVR - Jupiter Version
Ocean 2 - DIVR - Whale Near Shipwreck
Atlantis-Bahamas-1
previous arrow
next arrow

DIVR - Vodeni VR

DIVR Podvodni VR

Plutaj. Leti. Sanjaj. Usudi  se.

DIVR® VR Ronjenje prodaje se kao sustav opreme za vodene parkove i odmarališta, bez trajnih promjena infrastrukture za početak rada.

Mnoštvo opcija sadržaja natjerat će goste da se vraćaju po još dok otkrivaju osjećaj letenja, lebdenja i plivanja kroz začarane virtualne svjetove..

Otključajte novu dimenziju mogućnosti u svom bazenu

DIVR® sadržaj pažljivo je izrađen kako bi se iskoristile nevjerojatne senzacije koje pruža virtualna stvarnost u vodi. Ne postoji nijedna druga atrakcija koja nudi isti osjećaj, a testiranje naših VR sadržaja dati će vam dojam koliko uzbudljiva mogu biti Vodena VR iskustva.

DIVR Bahamas

Sigurnost gosta je prioritet


Ballast sustavi su pouzdani, sigurni i dokazani kroz stotine tisuća upotreba širom svijeta. U nastavku pročitajte više o tome što Ballast radi za promicanje odgovornog rada i dezinfekcije VR slušalica.

Jednostavna Dezinfekcija

 Ballast VR naočale se brzo i jednostavno dezinficiraju dezinfekcijskom otopinom u spreju. Preporučamo korištenje Steramine higijenskih tableta. Steramine se godinama naširoko koristi u restoranima i industriji ronjenja, a odobrili su ga FDA, EPA i USDA. Kliknite gornju sliku za više informacija o primjeni Steraminea na Balastne slušalice.

DIVR VR Naočale

DIVR Headset

Softverska platforma i Android modifikacije stvorene za VRSlide (VR sustav ua tobogane u vodenim parkovima) bile su prirodne za DIVR, pri čemu se unutar modularnih naočalakoristi Android uređaj. To omogućuje zamjenu novijih modela jer stariji postaju zastarjeli. Ovaj dizajn omogućuje korištenje bežičnih punjača tako da se uređaji nikada ne vade iz kućišta, te im je potrebno minimalno rukovanje, dok se svim softverom upravlja daljinski preko oblaka.

DIVR Headset - dihalica

DIVR Atrakcije

Ocean DIVR

Dođite na drift ronjenje kroz najčudesnije dijelove oceana, posjećujući podvodne olupine, špilje i podmornice.

Sky DIVR

Sky DIVR

Klizite bestežinski niz padinu prekrasne planine, lebdeći iznad vodopada i leteći u veličanstvene kanjone.

Space DIVR

Space DIVR

Lebdite visoko iznad zemlje i istražite napuštenu svemirsku stanicu

Journey To Atlantis DIVR

Journey to Atlantis DIVR

Hrabro prođite opasne vode pune tajanstvenih stvorenja s prijateljskim tuljanom dok vas on vodi do izgubljenog grada Atlantide

DIVR Prilagođen za vas

Zanima vas jedinstveni sadržaj?
Cijene dostupne nakon pregleda prilagođenog kratkog iskustva s DIVR-om.
Kontaktirajte nas.

CustomDIVR

Pametna Tehnologija

Ballast VR sustavi dizajnirani su od samog početka kako bi osigurali sigurnu upotrebu u svim instalacijama. Ballast ponosno drži savršenu sigurnosnu evidenciju u MILIJUN+ upotreba od 2018. Putem Ballast softvera za nadzor senzora, podataka o korištenju uređaja i praćenja obrazaca korištenja koji se prikupljaju u sustavu Ballasta, Ballast tehnologija daje povratne informacije koje će omogućavaju brz i jednostavan uvid u rad sustava.

Obratite nam se

 Geek Garden d.o.o. je zastupnik firme Ballast za područje Hrvatske i Slovenije. Ukoliko Vas zanimaju VR sustavi tvrtke Ballast (DIVR® , DIVR+® i SlideVR®), obratite nam se i rado ćemoo odgovoriti na sva pitanja ili organizirati sastanak.

Kontaktirajte nas

0