Vaša pitanja

Skoro sva vaša pitanja - odgovorena
HP Reverb G2
Generalna pitanja

I dijeci i odraslima. Naš studio nudi atrakcije za osobe koje imaju iskustva sa VRom i koje nemaju nikakvog iskustva. Možete isprobati razne atrakcije, simulacije i igre. Ne savjetujemo jedino korištenje predškolskoj djeci.

VR mogu koristiti i djeca, ali ne preporučamo korištenje predškolskoj djeci. Ukoliko roditelj traži, VR može koristiti i predškolsko dijete uz nadzor roditelja.

Naravno. Imamo mali prostor ugodan za boravak 5-6 osoba, te su dostupna kava i pića po popularnim cijenama. Možete čak i gledati djecu na TVu preko kamere.

VR naočale se mogu prilagoditi i osobama koje nose naočale. Imamo više vrsta VR naočala, pokušati ćemo naći koje vam najviše odgovaraju.

Vaša prethodno iskustvo nije bitno. U svakom slučaju ćemo vam objasniti sve što je potrebno za svaki pojedini doživljaj, a također postoji i mali “tutorial” koji objašnjava kako se VR koristi.

Minimalno predlažemo da budu barem dvije osobe, iako ćemo vam rado pokazati VR iskustvo i ukoliko imate želju doći sami. Maksimalan broj osoba za VR zabavu je 10, zbog ograničenog mjesta. Moguće je da bude prisutno više osoba, npr. roditelji, za koje imamo predviđeni prostor boravka i koji nisu uključeni u VR doživljaj.

Kako se pripremiti za VR

Možete doći par minuta prije dogovorenog termina. Imamo mali prostor gdje možete pričekati vaš termin ili ostale sudionike.

Ukoliko nema rezervacija termina iza vas, vaš termin ćemo produžiti kako biste ga ipak iskoristili u potpunosti. Ukoliko je u pitanju grupni termin, moguće da će grupa početi bez vas.

Stvari poput kaputa i torbica možete odložiti. Imamo za to predviđeno mjesto.

Da. Imamo mali prostor ugodan za boravak 5-6 osoba.  

VR naočale se mogu prilagoditi i osobama koje nose naočale. Imamo više vrsta VR naočala, pokušati ćemo naći koje vam najviše odgovaraju.

Ljudi različito reagiraju na VR iskustvo. Mučnina se najčešće može osjetiti kod doživljaja koji imaju puno kretanja tijela i okoline u raznim smjerovima. Predložiti ćemo vam “lakše” doživljaje prije, pa kada steknete malo iskustva možete isprobati i neke “naprednije” opcije. O svemu se možete posavjetovati sa nama.

VR je prvenstveno vizualni podražaj. Ukoliko vam nešto smeta ili vam izaziva mučninu, sjetite se samo zatvoriti oči ili skinuti VR naočale. 

Dostupnost

Ne. VR mogu koristiti svi uzrasti. Jedino ne preporučamo korištenje predškolskoj dijeci.

Da, za dijecu od 7-18 godina. Mlađa dijeca mogu isprobati VR isključivo pojedinačno i uz prisustvo roditelja.

Invalidne osobe mogu biti prisutne kao pratnja, ali s obzirom na konfiguraciju našeg prostora nije moguće da isprobaju sav VR sadržaj, s obzirom da se većina atrakcija nalazi na etaži -1 i dostupna je isključivo stepenicama.

Naočale nisu problem, ali ukoliko imate ograničen vid na jedno oko, mogli biste imati ograničeni doživljaj virtualnog svijeta. Pokušati ćemo podesiti VR naočale da vam odgovara najbolje što je moguće.

Da, za to nema nikakvih problema, osim ukoliko bi vam korištenje izazivalo dodatno mučnine.

Mi nemamo svoj parking i nalazimo se u zoni u kojoj se parking ne naplačuje. Gotovo uvijek slobodnog parkinga ima na parkiralištu sa stražnje strane zgrade u ulici Bartolići, tik do ograde jarunskog jezera (https://goo.gl/maps/ofzZLtMrfsNX8kh57)

Rezervacije & Refundacije

Da. Savjetujemo barem dvije osobe za rezervaciju, ali možete slobodno doći i sami.

Da, naravno. Za rezervacije termina za 4 ili više osoba, cijeli studio je rezerviran za vas. Nećemo prihvaćati druge rezervacije u istom terminu.

Da. Prihvaćamo rezervacije za do 14ero dijece. Zbog ograničenog prostora nismo u mogućnosti organizorati veće rođendane ili zabave.

Rezervirati možete preko naše stranice. Možete koristiti kalendar za pojedinačne  (https://www.geekgarden.hr/#booking) ili gruone rezervacije (https://www.geekgarden.hr/rezerviraj-termin/). Prikazani su slobodni termini. Po rezervaciji pričekajte mail sa potvrdom rezervacije i to je sve. Također nas možete kontaktirati mailom ili telefonski.

Pojedinačne termine možete otkazati do dolaska, ili ukoliko ne dođete unutar 15 minuta od zakazog termina, termin će biti automatski otkazan. Grupne termine je potrebno otkazati do 48 sati unaprijed i u tom slučaju nema troškova otkazivanja. U slučaju otkazivanja unutar 48 sati, zadržavamo akontaciju.

Posjetite nas

Radno vrijeme (isključivo uz rezervaciju termina):
Ponedjeljak
9:00 do 22:00
Utorak
9:00 do 22:00
Srijeda
9:00 do 22:00
Četvrtak
9:00 do 22:00
Petak
9:00 do 22:00
Subota
10:00 do 23:00
Nedjelja
10:00 do 23:00
0